perjantai 30. lokakuuta 2015

Alkakoon blogini juuri uunituoreilla sukillani! ( elämäni ensimmäinen lapanen myös kuvassa ja tietenkin sukkiin sopiva ;) )
Idea kun tulee päähän, jää kaikki muu keskeneräiseksi ja puikot savuaa hullun lailla!

Kutominen oli ennen pelkkä harrastus, on se sitä vieläkin, mutta se on päässyt aivan uusiin mittakaavoihin äitiysloman myötä. Aikaa on ja paljon! Miten muutenkaan sen hyödyntäisin kuin kutomalla!? (Tottakai hoidan siis lapseni myös, joka kiitettävästi myllää lankojen joukossa aika ajoin)
Kutominen on reuntouttavaa, saa päästää mielikuvituksen valloilleen ja tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä jos siltä tuntuu.

Ylläolevat sukat on kudottu luonnonvalkoisesta seiskaveikasta, jotka koristelin jostakin askartelukaupasta ostetuilla helmillä ja kirppiksiltä haalituilla silkkinauhoilla.
( kirppiksillä on muuten valtavat määrät silkkinauhoja myynnissä ja 1.50e maksaa per rulla. Yleensä ainakin. Joten mulla on yksi jos toinenkin silkkinauharulla jemmassa :D )
Mallina sukissa on valepalmikko sekä joku muu palmikko, jonka näin Facebookin Voihan Villasukka! ryhmässä. On muuten ihana ryhmä! Siihen jää koukkuun ja sieltä saa mitä hienoimpia ideoita!

Mä olen aktiivisesti kutonut sukkia viime vuoden keväästä alkaen ja edistys on ollut huimaa! Löysin muutama päivä sitten parin vuoden takaiset viritelmät missä ei ole mitään näytettävää, kaksi raitaa varressa ja pelkkää oikeaa ja nurjaa. Mutta, jostakin se on aloitettava!
Tähän mennessä sukkia on tullut tehtyä kymmeniä ja kymmeniä ja vielä kymmeniä, kaksia samanlaisia en ole tehnyt enkä tee. Joten jokaisella ,jolla on minun tekemäni sukat, kulkee jaloissaan jotain täysin uniikkia :)

Eiköhän tästä ole hyvä alkaa ja nyt äkkiä takaisin puikkojen ääreen kun lapsi nukkuu :)

-niina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti