sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Mikä on mun juttu?? osa 3 (viimeinen)


Kerrosrivinousu- kikkailu!

Kerrosrivinousu on ehkä  maailman helpoin tapa saada sukan pintaan elävyyttä kutomalla pelkkää oikeaa. Helppoa siis vaikka vasta-alkajille.
Perinteinen kerrosrivinousu muodostaa pitkän jonon nostettuja silmukoita sukan varteen tai mihin sitä haluaakaan tehdä.
Mä en niinkään välitä ihan perus kerrosrivinoususta, joten sainpa idean kokeilla mihin kaikkeen sen kanssa pystyy! Ja kyllä vaan pystyy vaikka ja mihin. Kuvioiden miettiminen on sinällään hankalaa kun ruutupaperille piirrettäessä ruudut eivät mene yksiyhteen , koska silmukkaa nostetaan kaksi kerrosta näissä mun sukissa.

Kerrosrivinousulla saa ihan perussukasta mielenkiintoisen ja jännittävän, kuten esim yllä olevat harmaat sukat. Ihan vain perus harmaata mustilla raidoilla, mutta mielestäni kerrosrivinousulla tehty tähti-kuvio tekee sukista jo aivan jotain muuta kuin perussukat. Eli ei siihen paljon vaadita, että tavallisesta tulee " erikoinen" :)

Näitä on ihana tehdä, alareunassa olevia kirjavia sukkia tein niin älyttömän määrän tilauksesta, etten tuolla väriyhdistelmällä/kuvioinnilla ihan hetkeen tee yhtäkään sukkaa.

Tässä oli nämä mun kolme ehdotonta suosikkia, joiden kutomisesta nautin suunnattomasti. Toki siis teen muunkinlaisia sukkia aina välissä, mutta ne eivät ole niin innostusta herättäviä kuin nämä.
Tälläkin hetkellä keskeneräisenä harmaat sukat, joissa lampaita varressa, toinen olisi valmis, mutta toinen.. plaah...

Kohta puikoilta putoavatkin uudet polvipituiset sukat, osa 1 tyyliin kuuluvat. Ruskeaa, valkoista ja vaalean lilaa.. Täytyy myöntää, niistä tulee ihanat!

Joten, puikkojen kimppuun.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti