sunnuntai 1. marraskuuta 2015

 Nyt ne on valmiit!!!
Ja mä olen aivan rakastunut väreihin!
Olen tehnyt monen monta ruskean, valkoisen ja pinkin sävyistä sukkaa ja olin päättänyt ettei ikinä niitä värejä enää. Mutta tuo vaalean lila.. se kolahti jotenkin lankahyllyssä nojatessaan ruskeaan kerään, enkä voinut vastustaa kiusausta!! Ja hyvä niin.En halunnut liikaa lilaa, vaan halusin sen olevan pieni ja suloinen yksityskohta sukissa. Pitikin käyttää normaalia enemmän aivokapasiteettia, jotta sain sukista sen näköiset kuin päässäni kuvittelin ja että lila pääsee kuitenkin oikeuksiinsa olematta liian suuressa osassa. Ja mä onnistuin täydellisesti toteuttamaan tämän vision. Jo toinen kerta lyhyessä ajassa kun ajatus ja toteutus täsmäsivät täydellisesti <3
Välillä vähemmän on vaan niin paljon enemmän, kuten tässä tapauksessa. Näitä oli ilo tehdä! 


Lankoina näissä käytetty:  tumman ruskeaa seiskaveikkaa, valkoista seiskaveikkaa sekä tuota vaalean lilaa.
Puikkoina: kokoa 3 olevat ihka ihanat ruusupuiset puikot, joilla työ etenee kuin tanssi ja sukka valmistuu käden käänteessä. :) (ovat tosi kevyet ja ihanat pitää kädessä ja lanka liukuu hyvin!) 

Tuo vaalean lila taitaa olla poistunyt väri(?!), koska sitä ei ole missään ollut myynnissä. Tämä kerä löytyi jokunen viikko siten citymarketin lankahyllystä täysin yksinäisenä ja mulle jäi sellainen olo , että se olisi unohtunut jonnekkin hyllyn alle pitkäksi aikaa ja nostettu löydyttyään takaisin hyllylle. Voin olla väärässäkin, mutta itse en ole ko lankaa löytänyt vaikka etsiskelin kyllä jokunen kuukausi sitten.
Tähän asti tehdyistä yhdistelmistä näistä tuli kyllä lempparit. Edes itselleni tehdyt sukat eivät näytä näin kivoilta kuin nämä!! :)


Eipä tässä auta muu kuin mennä tuijottamaan lankahyllyä ja odottaa seuraavan inspiraation ilmentymistä !! Pieni idea taitaa jo kyteä; hempeää beigehtävää (onkohan edes oikea sana :D ) ja vaalenapunaista kerrosrivinousu kikkailua.. saa nähdä mitä tulee :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti