keskiviikko 4. marraskuuta 2015 Kiitos-sukat.

Viime aikoina olen julkaissut kuvia villasukistani melko ahkeraan Facebookin Voihan villasukka!- ryhmässä. Se on varsin palkitsevaa kun ottaa kuvia ihanista uusista sukista ja jakaa muiden kanssa. Ties vaikka joku saisi hyvän idean nähtyään sukkiani. Ken tietää..

Jokunen päivä sitten lisäsin kuvan luonnonvalkoisista palmikkosukista, joissa oli helmiä. ( samat sukat kuin blogin aloituskirjoituksessakin)
Kyseiseen kuvaan kommentoi eräs toinenkin ryhmän jäsen, kysyen voiko tekeleitäni seurata jossakin blogissa tai instagramissa tms. Vastasin tietenkin heti, etten minä mitään blogeja kirjoittele kun niitä on jo pilvin pimein enkä osaa instagramia käyttää. ( en osaa edelleenkään :D )

Aloin kuitenkin miettimään asiaa vähän myöhemmin. Olin jotenkin niin otettu, että joku ihminen olisi halunnut seurata tekemiäni sukkia. Minun tekemiäni sukkia. Joten päätinkin aloittaa blogin kirjoittamisen. Mulle tämä on uusi kiva "harrastus" kutomisen ohella ja samalla kaikki kutomani sukat kuvineen ja mahdollisine ohjeineen tulee tänne ja näin ollen pysyvät tallessa. Pystyn siis itsekin vaivattomasti katsoa jotakin aiempaa täältä, eikä tarvitse etsiä enää netin syövereistä tai jemmata kuvia ikuisuuksia puhelimen kätköissä! :)

 Edelleen olen ihan otettu tästä kommentista ja näin ollen päätin, että teen tälle kyseiselle ihmiselle juuri hänen toiveidensa mukaan sukat. Juuri sen väriset kuin hän tahtoo ja pituudenkin hän valitsi itse. Pienien alkuhankaluuksien jälkeen homma lähti rullaamaan ja mulla alkoi puikot savuamaan!!

Näitä sukkia oli kiva tehdä, mieli oli koko ajan hyvä enkä olisi malttanut olla kutomatta ollenkaan. Halusin sukat mahdollisimman pian matkalle kohti lämmitystä kaipaavia varpaita. Tietenkin pieni poikani päätti, ettei äiti saa enää kutoa, vaan jakamatonta huomiota hänen osalleen tarvitaan nyt ja heti ja koko ajan. Sitähän sitten annettiin totta kai ja sukkien teko jäikin iltamyöhään tehtäväksi. Tässä viimeaikoina on tullut kudottua niin paljon, että äkkiähän nuo loppujen lopuksi tulivat valmiiksi. Toivottavasti Sinä , joka innostit minua kirjoittamaan blogia, pidät sukistasi yhtä paljon kuin minä pidin niiden tekemisestä. Kiitos sinulle, vaikka et ehkä tehnyt muuta, kuin kirjoitit kommentin ilman sen suurempaa ajatusta, sain minä valtavan inspiraation tähän touhuun ja aion jatkaa sitä lähes orjallisesti!! :)

Kiitos. Sukat vien tänään postiin ja toivottavasti saat ne perjantaina
:)

2 kommenttia:

  1. Kaunis ajatus sinulta ja kauniit ovat sukatkin!
    Oikein paljon onnea blogiharrastukselle ja mukavia hetkiä kutimien parissa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta, vielä on kaikki alkutekijöissään, mutta eiköhän tämä tästä. Itse ainakin pidän koko touhusta valtavasti! :)

    VastaaPoista