sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Arvonta käynnissä!

Hetken kestäneet lämpimät ilmat ovat pehmentäneet pääkoppaani sen verran, että haluaisin tehdä jollekin ihanalle ihmiselle sukat!  Juuri hänen toiveidensa mukaisesti.  Pituus,  väri ja malli olisi täysin voittajan valittavissa. ( jos nyt ei kuitenkaan ihan villahousun pituisia tarttis tehdä :))  Blogia selatessa näkee mitä osaan tehdä ja samoin Voihan Villasukka -ryhmän haun kautta voi kurkkia mihin puikkoni pystyvät.   Sen verran rajaan mahdollisuuksia,  että sukat tulee olemaan 7 veljestä langasta / Ville langasta ja maximissaan kolmella värillä.  Ehkäpä neljällä jos malli sitä vaatii.  Kirjoneuletta, palmikkoa, kerrosrivinousua.. mahdollisuuksia on monia :)

Arvontaan voit osallistua hyvin yksinkertaisesti:
Humoristisin kommentti  blogiin siitä,  miksi juuri sinä olisit sukkien saaja- voittaa! 
Elämä ei saa olla liian vakavaa,  eikä kommentin totuuden perästäkään ole niin väliä.  Parhaat naurut siis palkitaan!  HUOM! jätäthän sähköpostiosoitteesi tai muun vastaavan tiedon, jotta saan sinuun yhteyden mikäli onnetar osuu sinun kohdallesi. :)

Arvonta sulkeutuu 18. 5 2016 klo 14.  Illan aikana lähetän voittajalle viestiä tavalla tai toisella ja samalla sovitaan mitä puikoilta alkaa syntymään. 
Huumorin kukka siis kukkimaan!!  :D 

-niina- 

16 kommenttia:

 1. Kikkeli sukissa vois hiki lentää viileissä kesä illoissa. ;)

  Neuloosiinsairastunut@hotmail.com
  Terveisin: Käsitöiden vallassa blogin kirjoittelija

  VastaaPoista
 2. Säällä kuin säällä parvekkeella istuskellessa tulee vilu, ei lämmitä muu kuin villasukka ja kahvi ja siitä tulee naurava suu 😅 👄

  VastaaPoista
 3. Jos Juhannukseksi uudet sukat sais vois ne jalas Juhannus yönä juhannus taijat tehrä. Ei vanhojen, rikkinäiset jalassa sulhoa saa. Säikähtee et minkälaane ryysylääne neeto on ja pötkii pakohon. Jos uusil juhannus sukil sulhon sais. Ois kaksi immeist yhres juhannuksen. Aurinkoista alkavaa kesää.
  mystiikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Jos Juhannukseksi uudet sukat sais vois ne jalas Juhannus yönä juhannus taijat tehrä. Ei vanhojen, rikkinäiset jalassa sulhoa saa. Säikähtee et minkälaane ryysylääne neeto on ja pötkii pakohon. Jos uusil juhannus sukil sulhon sais. Ois kaksi immeist yhres juhannuksen. Aurinkoista alkavaa kesää.
  mystiikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Suomen viluisammalle mummelille lämmikkeeksi.T;marjalellu@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Yleensä sanotaan, että suutarin lapsilla ei oo kenkiä. Täsä tapauksesa suutari on se joka on ilman kenkiä �� ��

  VastaaPoista
 7. MÄÄ TARTTEE NE SUKAT SIKS KU OON NIIN HELKUTIN LAISKA ITE NEULOON JA EN KERTAKAIKKIAAN VIITI LIIKAHTAAKAAN.
  LIISA ON PUHUNUT, UGH.

  VastaaPoista
 8. Neulonta on harrastus oiva. Linnun laulu ulkona soiva. Nyt puikot heilumaan laita. Elä puikkoa kahtia taita. Silloin tyssää kaikki. Ja silloin huuta tämä maikki. Iloisesti vaan annetaan puikkojen viedä. Vaikka ei sitä neulomista kaikkia aina siedä. Mutta nyt puikot heilumaan vauhtia kovaa. Niin eiköhän se säätiedote kohta sadetta povaa. Silloin on ihana neuloa viltin alla. Eikä edes haittaa pieni halla. Sukat lämmittäs mun mieltä. Ja voisin tallustaa uusilla sukilla pitkin tietä. :)
  hiirulainen90@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mie alotin palmikkosukat ittelleni, ja pirun nätit oli tulossa. Sit vaan alko tapahtumaketju jonka seurauksena puol valmiit sukat räjähti pienen terrierineidin niitä vahtiessa. Yritti kyllä selittää ettei sillä ollu osuutta eikä arpaa asiaan. Palmikkopuikkokin katosi sen siliän tien.

  Jos onnetar suosii, lupaan pitää pienen terrin erossa sukista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mie otan sinnuun yhteyttä facebookissa jos onnetar suosii!

   Poista
  2. Surkuhupaisa tarinasi oli onnettaren suosiossa, joten sinä olet voittaja!!! Laitahan viestiä mahdollisimman pian, olen lähdössä ostoksille, mikäli lankavarastossa ei ole sinulle sopivaa väriä. :)

   Poista
  3. Voi että!! Nyt mun pitää ettiä vielä Voihan Villasukka -sivulta sun postaus tästä arvonnasta että saa yv:tä laitettua, pieni hetki! -Mari

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 10. Kiitos kaikille osallistuneille!! oli ihana saada näinkin moni mukaan tähän pieneen arvontaan!! <3

  VastaaPoista
 11. Nähty kontaktipalstalla: 'Aina palelevat jalat etsii parikseen ihanan pehmeät, mukavat ja lämpimät sukat tuleviin pimeisiin syysiltoihin! Saavat mielellään olla tummat, keskipitkät ja keskellä kaunis letti. Jos tunnistat näitä asioita, niin mieti jos meistä voisi tulla se erottamaton pari tulevaisuudessa? Nimimerkillä: Tositarkoituksella '
  :) Helena (ja laitan myös fb'n kautta yht.tiedot jos onnetar suosii)

  VastaaPoista
 12. Helena, laittaisitko viestiä fbn kautta :)

  VastaaPoista