keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Täydellinen hiljaisuus ja siitä voi syyttää virkkuukoukkua!Onpahan ollut pitkä tauko viimeisestä kirjoituksesta!  melkein jopa hävettää.. 

Äitiysloma loppui ja paluu arkeen onkin ollut yllättävän kiireinen! Asiaa ei myöskään helpottanut yhtään lähes parin kuukauden tauko kutomisesta..
 Kyllästyin niin totaalisesti kaikkeen mikä liittyy kutomiseen,  syy siihen oli virkkaamisen opettelu. Mä olin lähes varma siitä, ettei musta tule ikimaailmassa virkkaajaa. Koukku ei vaan yksinkertaisesti sovi mun käteen. Näin luulin... :D 

Jostain syystä sain päähäni opetella senkin taidon ja näin ollen uppouduin siihen maailmaan täysin.  

Halusin virkata Afrikankukka pöllön ja tämän takia aloitinkin koko touhun.
Kärsimättömäksia mua ei voi kutsua,  sillä virkkasin yhteensä 4 pöllö tyynyä,  joista vasta viimeinen onnistui!!!  Yhden pöllön palojen virkkaamiseen meni liki 2 viikkoa! Pöllön ohjeen löytää suomeksi muistaakseni Ravelrystä nimellä Maggie the English Owl. 

Virkkasin myös rikkinäisen rahin päälle uuden päällisen ontelokuteesta ja pojalla kesäksi lippapipon.  

Innostuin ja kyllästyin yhtä nopeasti. 
 Jemmassa odottaa lähes valmis pöllötyyny ,sekä pojalle pipo ja kori ja ja ja ja..  
Kutominen on paljon enemmän mun juttu kuin virkkaaminen, mutta enpä voisi sanoa senkään taidon kovin pahasta olevan. Yllättävän hyvin meinaa virkkaus onnistuu, taitaa äidiltä perityt käsityönlahjat olla siinäkin syynä. Ikinä en ole saanut käsiini niin paljon vesikelloja kuin virkatessa, mutten kadu niistä yhtäkään. Laastaria vain päälle!! 

Mutta kuinkas ollakkaan,  tieni päätyi lopulta takaisin villasukkien pariin  näiden sukkien myötä <3
Hetken jo ehtisin pelkäämään, että kutomisurani on ikuisesti loppunut, mutta voin ilolla todeta sen jatkuvan aina vaan. :) 

Mitään mullistavaa uutta ideaa en ole keksinyt,  muutama uusi kerrosrivinousu kuvio odottaisi kokeiluaan,  kunhan saisi tilaukset ensin valmiiksi.
Itselle on tulossa mustat ylipolven palmikkosukat, joista uupuu toinen sukka..  Mutta kun on niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa!! Kutomisen täyteistä syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti